CeMr(E)ReN FaN SiTeSi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

CeMr(E)ReN FaN SiTeSi

CeMr(E)ReN FAN SİTESİNE ÜYE OL CEMRE ERENE DOY...

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

isteyene yaparım üstüne yazı bile yazarım

2 posters
YazarMesaj
ölümüne_cemre
ölümüne_cemre

isteyene yaparım üstüne yazı bile yazarım Empty
MesajKonu: isteyene yaparım üstüne yazı bile yazarım   isteyene yaparım üstüne yazı bile yazarım Icon_minitimeC.tesi Eyl. 13, 2008 11:15 pm

Smile www.imageshack.us hem özür amaçlı olur herkese [b]yaparım isteyen herkese siz sade resimleri siteye koyun ve ne yazcaını söleyin yeter . resim koycaktım px yavaşladı . yarın girersem koyarım . neyse siz bana verin yalnız nedense ben bu siteye resim koyamıorum bnm msnemii ekleyin size atıım .hepsigrubu_cemre_mavi@hotmail.com kesinlikle ekleyin resmi koymaya çaluıştımolmuo ewt istekleri alıım resim koymayı unutmayın istediiniz kadar koyun 3 den az olmasın[/b]
ölümüne_cemre
ölümüne_cemre

MesajKonu: Geri: isteyene yaparım üstüne yazı bile yazarım   isteyene yaparım üstüne yazı bile yazarım Icon_minitimeC.tesi Eyl. 13, 2008 11:21 pm

mesela benim resmim harektli ama göstermio
ölümüne_cemre
ölümüne_cemre

MesajKonu: Geri: isteyene yaparım üstüne yazı bile yazarım   isteyene yaparım üstüne yazı bile yazarım Icon_minitimePaz Eyl. 14, 2008 4:55 pm

kimse istemio mu**
askimm_yoshyy

askimm_yoshyy

Kadın Mesaj Sayısı : 135
Lakap : HeLün

MesajKonu: Geri: isteyene yaparım üstüne yazı bile yazarım   isteyene yaparım üstüne yazı bile yazarım Icon_minitimePtsi Eyl. 29, 2008 5:34 pm

canım buraya koya mıyosan istemiyorum ama saqoL
http://smf123.net/s1/melek4l/

isteyene yaparım üstüne yazı bile yazarım
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» isteyene